Loading...
 

Υδατοσφαίριση

Το άθλημα που έκανε τον ΑΝΟΓ γνωστό σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο είναι η υδατοσφαίριση. Πρωταθλήτριες Ευρώπης οι γυναίκες, πρωταθλητές Ελλάδας οι άνδρες και πρωταγωνιστής σε όλες τις κατηγορίες ο ΑΝΟΓ παραμένει στις παραδοσιακές δυνάμεις της Ελλάδας.

Αντισφαίριση

Ο  Α.Ν.Ο.Γ  είναι ο πρώτος Όμιλος στη Γλυφάδα που ασχολήθηκε με το Τένις, με επιλεγμένο προπονητικό team.

 

Για αυτό το λόγο η επιτυχία ως προς την προσέλευση παιδιών για άθληση ήταν μεγάλη. Ξεκινήσαμε το Σεπτέμβριο 1980 χωρίς οικονομικούς πόρους, χωρίς γήπεδα με μοναδική μας μέριμνα να γνωρίσουν τα παιδιά το άθλημα.

Το 1984 το τότε νέο Διοικητικό Συμβούλιο με πρόεδρο το Γεώργιο Χούπη δεσμεύεται για την κατασκευή δύο γηπέδων τένις με φωτισμό. Αυτό ήταν για το τμήμα ένα κίνητρο που πρόσθεσε σε όλους μεγαλύτερη διάθεση για να φθάσει ο ΑΝΟΓ σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο.

Το 1984 – 1985 αρχίζει η αγωνιστική άνοδος στη Γ΄ Εθνική κατηγορία η ομάδα τερματίζει στη Β θέση με δικαίωμα ανόδου στη Β Εθνική Κατηγορία. Η ομάδα αποτελείται από παιδιά 14 και 16 χρονών , Μέσα σε δύο χρόνια δύο κατηγορίες.

Το 1988 η δέσμευση της Διοίκησης και του Προέδρου κ.Χούπη για ιδιόκτητα γήπεδα υλοποιείται με τη χρηματοδότηση του τότε Αντιπρόεδρου κ.Αντώνη Δημητρόπουλου. Έτσι από το Σεπτέμβριο του 1988 το Τένις και ο ΑΝΟΓ έχουν τα δικά τους γήπεδα.

Οι νέες εγκαταστάσεις των γηπέδων και οι μεγάλες προσπάθειες των αθλητών, αθλητριών και του καταξιωμένου προπονητικού team την Αλίκη Κουτσούρη και Γιάννη Νομικό και τους εφόρους κ.κ. Φραγκούλη και Τζώλη που ήταν συνεχώς κοντά τους σε κάθε τους πρόβλημα βοηθούν ώστε να πανηγυρίσουμε την Άνοδο μας στη Α Εθνική Κατηγορία.

Από τότε το τμήμα Τένις συμμετέχει και αγωνίζεται στις επίσημες διοργανώσεις της Ε.Φ.Ο.Α.

 

Ομάδα Ανόδου Πρώτης Εθνικής

1.  Κατσημπάρδη Αθηνά

2.  Τζώλη Άννα

3.  Σίτος Κώστας

4.  Ανανιάδης Κώστας

5.  Κατσιλέρος Κώστας

6.  Πετραδέλη Αργυρώ

7.  Μπαρμπιτσέας Γιάννης

 

Σήμερα το Τένις του Α.Ν.Ο.Γ.

Έφοροι :  ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ  ΕΜΜ.  &  ΖΗΣΗΣ   ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ

Προπονητικό Team          

Φώτης Οικονόμου  

Τζίνα Μαρδίκη
 
Βαγγέλης Μπέκας       

Μαρία Αδαμοπούλου

Αλέξανδρος Καλατζόπουλος 

 

Οι ομάδες του Τέννις σαν ένα σύνολο αγαπημένο και δεμένο οικοδόμημα αγωνίζεται για διακρίσεις, σε όλες τις διοργανώσεις της Ε.Φ.Ο.Α. Το τεχνικό team στρέφεται στις μικρές ηλικίες για να δημιουργήσουν τη Νέα Γενιά του Τένις.

Ο  Α.Ν.Ο.Γ. είναι πρωτοπόρος και στο νέο θεσμό του αθλήματος ΜΙΝΙ ΤΕΝΙΣ που προωθεί μέσω των Δημοτικών Σχολείων με τους προπονητές μας.

Είναι πολύ σημαντικό για το τμήμα διότι δημιουργεί φυτώριο αθλητών – αθλητριών μαζί με τις Σχολές που θα πλαισιώσουν τις διάφορες κατηγορίες αθλητών – αθλητριών του τμήματος. Οι έφοροι και το προπονητικό team με τη βοήθεια του Προέδρου μας κ. Κων/νου Μιτζάλη και των συνεργατών του θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί στο πενταετές προγραμματισμό μας , η νέα γενιά που ακολουθεί να φθάσει σε υψηλότερους στόχους και διακρίσεις στη κατάκτηση του πρωταθλήματος και στη γενικότερη προβολή του Α.Ν.Ο.Γ. και του Τένις.

Η Αγωνιστική ομάδα της περιόδου 2014-15 
ΑΓΟΡΙΑ

  • Αντωνιάδης Φώτης
  • Δημητρίου Άρης
  • Χωρινός Αλέξανδρος
  • Πατέλης Γιώργος
  • Καρανίκας Παναγιώτης


ΚΟΡΙΤΣΙΑ

  • Αναγνωστοπούλου Δέσποινα
  • Θεοχάρη Μαρία 
  • Μητροπούλου Χριστιάνα
  • Σπυροπούλου Ίριδα 

Ο ΑΝΟΓ με δυο λόγια

Σήμερα ο ΑΝΟΓ αναπτύσσει δημιουργικές συνεργασίες για την υποστήριξη και την προώθηση του αθλητισμού στις παιδικές και εφηβικές ηλικίες.

Για τον ΑΝΟΓ τα παιδιά είναι οι πολίτες ενός καλύτερου αύριο.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του ομίλου μας. Μάθετε πρώτοι τα νέα και τις ανακοινώσεις του ΑΝΟΓ.

Newsletter

  •  
© 2014 Α.Ν.Ο.Γ. All rights reserved.        Είσοδος Χρηστών     Sitemap     Επικοινωνία
Developed by LogicOne